Ofte stillede spørgsmål

Generelt

Vi gør vores bedste for at få din forsendelse til dig så hurtigt som muligt. Vi kan som regel fremstille et skræddersyet produkt til dig inden for 3-4 arbejdsdage. Leveringstiden afhænger af den endelige transportør, men tager som regel yderligere 1-2 arbejdsdage.
Forsendelsen er gratis.
For mere information om betaling og forsendelse, se venligst Forsendelse og betaling.
Ja, vi har meget erfaring med at pakke og transportere spejle, og skader er stort set ikke-eksisterende eller forekommer i meget sjældne tilfælde. I tilfælde af skade skal der skrives en skaderapport ved levering, og situationen løses normalt ved at sende et nyt stykke. 
Hvis du har en rabatkode, skal du anvende den i det sidste trin af bestillingen ("gå til kassen → Bestil → Har du en rabatkupon?"). Efter du har klikket på det, vil der fremkomme et felt, hvor du kan indtaste din rabatkode. Rabatten vil blive fratrukket ved slutningen af bestillingen. 

Med produktet

Direkte på spejlet, i midten som standard, er der en knap, der symboliserer 3 bølger, som tænder og slukker for varmen.
 Et dugget spejl vil begynde at affugte i midten på cirka 2 minutter. Hele spejlets længde vil affugte på omkring 5 minutter. Vi anbefaler at tænde for varmemåtten før brusebad, så varmemåtten varmer op, og spejlet ikke dugger til.
Opvarmningen har ikke en indbygget timer, så du skal tænde for varmen, men også slukke den igen.
Det afhænger af den enkelte kundes personlige præference, men hvis du vælger en touch-afbryder, vil du ikke miste evnen til at styre og justere lysintensiteten efter behov.  
Ja, det er en mulighed. Alt skal aftales med os eller skrives i noterne, når du bestiller.
Ja, spejlet husker altid de sidste indstillinger, du foretog.
Ja, spejlbelysningen er tilstrækkelig, men den bør hovedsageligt bruges til at belyse detaljer og til dekorative formål. Udover LED-spejlet anbefaler vi at belyse badeværelset med en anden primær lyskilde.  
Til badeværelset vælger vores kunder oftest en køligere lysfarvetemperatur, dvs. 4000-7000K. Til gangen og andre rum anbefaler vi 3000-4000K.  
Spejlet er ikke designet til at blive sat direkte i en stikkontakt. Der er elektriske ledninger på bagsiden, som skal forbindes til ledningen, der kommer ud af væggen. Vi anbefaler, at du overlader el arbejdet til eksperter.

Billeder fra tilfredse kunder

Er dit badeværelse eller andet interiør dekoreret med et DARAMIO-spejl?

Vi vil blive meget glade, hvis du viser os et spejl. Send os venligst fotos via e-mail: info@daramio.com.
Når du deler på sociale medier, så glem ikke at tilføje #Daramio til opslaget eller tagge os @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet
Daramio - kundens foto af spejlet